esmaspäev, 3. detsember 2007

uuuh, harjutan enda ümber jälle, kui oled kuud istunud lauaarvuti taga ja nüüd saad läpaka näpu alla on jube imelik. kuid jah ma ei pea läpaka taga istuma, lauaarvuti on ka olemas, aga diivani peal teki all on palju mugavam :P :D
nädalavahetus oli hea, laupäeval sai külmetada :S seda õnneks natukene ja siis sai veebi ÕSist head ja paremat teada...kasulik, soovitan kasutada. ja õhtu kõige magusam hetk oli siis kui me Riina ja companyga sööma läksime...teinekord peaks kordama!
pühaba siis täitsime sugulasekohustusi, sai hapukapsast ja seapraadi ja kooki ja kringlit ja salatit ja kala ja oehh kõike head paremat (tudengitele on sugulaste sünnipäeval teretulnud nähtused, kui arvestada seda, et neil on pidevalt kõht tühi ja raha napib!) ja siis oli referaadi ettekanne, mis läks vist päris kenasti, vähemalt endal on selline tunne. nüüd on siis kõik suuremad kohustused täidetud.
jõudsin just tantimast tagasi ja luban omale nüüd piparkooki teega. järjekordselt leidsin, et kurat ma ei saa nii pikki samme teha kui mehed...mõelge sellele!!!! naistel on seelikud ja need ei veni niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laiaks, vaid ainult natukene! ja naiste samm on meeste omast lühem (no mitte kõigil aga enamustel ikka), aga muidu oli tore, tango ON vahva tants! ;)
ostsin täna poest mandariini...viite ei saa osta, on vähe, aga kilo ka ei saa korraga osta, sest siis ma söön nad kõik ära ja hakkan sügelema, mida ma vist natuke juba teen ka. kohutavalt ebameeldiv, aga nad on niii head, see väike allergia ei tähenda midagi ja ma söön neid ikka edasi. ja piparkoogid on ka head, aga mitte kell 12 öösel, aga neid ma just praegu söön.
aga jahhaa ega midagi, pjuutisliip tuleb nüüd, et hommikul värske ja ergas välja näha. homme on oluline kokkusaamine direktoriga, seal peab normaalne välja nägema, mitte mingi lobakoll.

ja jäänud on ainult 3 päeva veel ja siis saab jürka reservi, aga enne seda sai ta täna seletuskirja, sest neil oli üliagar ülemus jälle...taaskord ütlen, et liigne agarus ON ogarus!

Kommentaare ei ole: