neljapäev, 4. oktoober 2007

praekartulid tomatisalatiga, külm piim ja võileib...parim asi, mida hetkel süüa! oi täna oli koolis põnev, esiteks sai kirjatehnikat arendada, normaalne on ju kirjutada nii, et käsi on krampis ja 2tunniga 4 A4ja, iisi kas pole? ja kõikse põnevam asi tuli siis, sõlmetehnika, nii hakkame harjutama, 60 sõlme ühe minutiga...mitte tavalist sõlme vaid kirurgilist ikka. selline näpuharjutus oli, et sõrmelihased jäid haigeks!
ja nüüd ootam ma kannatamatult õhtut, siis on rongkäik, saab jälle tekli pähe panna ja uhkusega koos teiste korporantidega marssida, nüüd ma võin ausalt öelda, et need, kes ei ole oraganiseerunud ei saa asjast ilmselt nii aru, nagu need, kes kannavad uhkusega kas rebasteklit või värviteklit ja üldmütsi.
ja homme on ka vahva päev, üks inimene, keda ma pole juba vist aasta näinud tuleb tartusse, ma tõesti loodan, et tuleb üks vahva jutuajamine.
ilm on sompus, kahju et päikest ei ole, aga see-eest on kuldsed lehed ja kastanimunad, eile korjasin ühe üles, kui koolist tulin, nii hea on nüüd teda taskus keerutada, kui kõnnin :) kui on halb tuju, siis selle peale läheb alati tuju paremaks ;)soovitan kõigile soojalt, korjake maast üks väike pruunikas muna, pange see taskusse ja kui te ära unustate, et see teil seal on ja kui ükskord avastate selle olemasolu siis läheb nägu naerule- garanteeritud!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Koos korporantidega indiid :P