kolmapäev, 23. juuli 2008

Issi Ma ütles, et abielu on mind laisaks teinud...nojah vaat mis juhtub, aga sul on veel aega ümber mäelda, aitab ju kui üks perekonnast on laisk kaks laiska on juba kurjast!
aga kui tahta kõike ära rääkida tuleb alustada algusest. aga kuna see võtab päris kaua aega, siis ilmselt täna ma ei lõpeta ja teil ka huvitavam, saab ju siis mitu päeva lugeda, kui ma just kirjutamist vahepeal ära ei unusta :P
kuid asi sai alguse siis nii...täpselt enne jaanipäeva algas mei puhkus. plaanid olid vägevad, nii kui vastuvõtt kell 14 lõpeb paneme uksed kinni ja teeme tarvilikud asjad ära ja paneme Ähijärve poole ajama. eks mul oli sinna eriti kiire, sest Jüri läks juba nädala eest kodust ära ja mul oli ta järele tohutu igatsus. aga võta näpust, teed plaane ja kõik läheb vett vedama! läksin keldrist kummikuid võtma ja näen, et kaminasaali põrand oli veega kaetud...hüvasti kiire sõit ja tere põrandalt vee kuivatamine, raamatute ja saabaste/kingade päästmine ja mööbli tõstmine! kuid siiski ometi kõik lõppes hästi, saime suurema osa asjadest päästetud ja hakkasime sõitma. hilisõhtul kohale jõudsime, olime küll väsinud aga õnnelikud!
kuigi ilmad ilusad ei olnud tuli siiski jaanipäev ja eeljaanipäev ja pärastjaanipäev...vähemalt nii me neid nimetasime. aga kõige selle virrvarri vahepeal valmistasime kõvast ametimeeste silte ja otsisime tammepuud. esimesed saime valmis teist aga ei leidnudki ostime hoopis puukoolist! aga maasikaid sai süüa ja Vastseliina laadal käisime ja Henrikuga sai mängida ja koeraga kakelda. kuid jaanipäev oli sellel aastal väga eriline, kuid sellest ja edasisest juba homme!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hurraaaa, ta elab siiski :D

Anonüümne ütles ...

millal see homme saabub millal edasi saab lugeda :P???

Anonüümne ütles ...

ikka ma, sa tee endale oma blogi, et kõik saaksid ka sinu pulmade kohta lugeda:) Äääää kiusa Kadrit terve suve:)

Anonüümne ütles ...

Ei noh nüüd kaotan ka mina kannatuse, kuigi ma olen üldjuhul ülimalt kannatlik. Ilmuta ennast siin kas või korraks, et teada, et sa oled ikka veel elavate kirjas!!!

Anonüümne ütles ...

boooooooooooriiiiiiiiiing

Anonüümne ütles ...

urrrrrrrrrrrrrrrrrrr (ja see urin ei olnud seekord issi ma'le)

Anonüümne ütles ...

ma vaatan, et me iss ja emm oleme varsti usindamad blogijad kui Kadri :P

Anonüümne ütles ...

tead, issi ma, võiksime teha nii, et kui see sindrinahk siin ennastlähipäeval ei ilmuta, siis... siis ilmume ükspäev tema ukse taha ja sunnime teda meiega suhtlema:)

Anonüümne ütles ...

Kadri surnud oled vää?

Anonüümne ütles ...

ma arvan, et sa peaksid selle lehe siin kinni panema!
mis niisama internetis ikka ruumi võtta

igaaaav

issma

Riina ütles ...

Lootus oli, et uus aasta toob uusi tuuli... Ikka ei miskit. Seetõttu nõuan kokkusaamist.